Produse noi

Cele mai cumparate

Nou Tena Lady Normal 24 buc Mariti

Tena Lady Normal 24 buc

760406

TENA Lady Normal cu DRYZone conturat anatomic îți oferă PROTECȚIE TRIPLĂ împotriva scurgerilor, mirosului și umezelii. TENA Lady Normal este la fel de discret ca un absorbant menstrual, dar are un nivel mult mai ridicat de absorbție, astfel încât vei avea imediat o senzație de prospețime și confort indiferent de ce ai de făcut.

Ambalate individual.

Capacitate: 3 picaturi

Mai multe detalii

15,92 lei incl. TVA

 • T

  Tehnologia Fresh Odour pentru controlul mirosurilor neplăcute pentru un plus de încredere

  Nu lăsați scurgerile urinare să vă stea în cale! Absorbantele TENA Lady sunt create cu tehnologia Fresh Odour pentru controlul mirosurilor neplăcute, cu micro-perle de prospețime active care reduc apariția mirosurilor. TENA Lady îți oferă o senzație de prospețime și încredere indiferent de circumstanțe.

  Protecție triplă – prospețime, siguranță și controlul mirosului

  Toate produsele din gama TENA Lady oferă protecție triplă împotriva scurgerilor, mirosurilor neplăcute și umezelii. Te ajută să menții senzația de prospețime, siguranță și încredere atât ziua, cât și noaptea.

  Lateralele din elastic moale modelează absorbantul pentru o fixare optimă pe corp

  Este senzația dumneavoastră de siguranță absolută. Lateralele elastice ajută absorbantele TENA Lady să se adapteze formei corpului. Acestea urmează cu delicatețe mișcările corpului tău, indiferent ce faci. Absorbantele TENA Lady asigură libertatea mișcărilor, fără griji în legătură cu scurgerile urinare.

  Testat dermatologic

  Toate materialele utilizate pentru produs sunt testate dermatologic, pentru a fi sigure și delicate cu pielea.

  Delicat la atingere și păstrând pielea uscată cu tehnologia Silky Soft Surface

  O suprafață uscată este importantă pentru o senzație de prospețime și pentru protecția pielii. De aceea, absorbantele TENA Lady au o suprafață mătăsoasă și moale, care absoarbe imediat umezeala de pe piele. Absorbantele TENA Lady asigură o piele uscată și conferă încredere.

  Ambalat individual

  Fiecare absorbant TENA Lady este ambalat individual și poate fi pus cu ușurință în geantă, în buzunar sau în sertar. Absorbantele TENA Lady sunt ușor de transportat și ușor de depozitat.

  Materialul exterior textil moale lasă pielea să respire și te ajută să păstrezi sănătatea pielii

  TENA Lady are un material moale care lasă pielea să respire și permite circularea aerului, prevenind astfel umezeala și asigurând sănătatea pielii. TENA Lady conferă o senzație de prospețime.


  Pachet cu 24 bucati.

  TENA - Marca #1 in Europa*

  in categoria produselor pentru incontinenta

  • Pachet 24 buc

  30 alte produse in aceeasi categorie

  Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

  Viziteaza site-ul magazin.nutricor.ro pe ShopMania