Produse noi

Cele mai cumparate

Nou NAPRAZNIC 40 Capsule Mariti

NAPRAZNIC 40 Capsule

SF33

Planta iubirii.

Recomandări: ca adjuvant în sterilitate masculină şi feminină, tulburări de dinamică sexuală la ambele sexe, mobilitate a spermatozoizilor scăzută, spermatogeneză, leucoree, cistită, enterită, amigdalită, faringită, bronşită.

Mai multe detalii

13,00 lei incl. TVA

 • Efecte: menţine sănătatea sexuală, favorizează fecundarea, asigură sănătatea glandulară (masculină şi feminină) şi metabolică. Protejează celulele şi ţesuturile de distrugerile radicalilor liberi (menţine intactă structura ADN-ului); elimină toxinele pe cale renală, digestivă si prin piele; înviorează organismul, distruge flora patogenă din intestin, reduce procesul inflamator la nivelul tractului intestinal. Măreşte imunitatea. Conţine germaniu organic, care este un excelent transportor de oxigen intracelular, îmbunătăţeşte şi stimulează funcţiile limfocitelor B şi T, stimulează producţia de interferon proprie  organismului.

  Mod de utilizare: supliment alimentar

  Doza zilnică recomandată: 2 x 1 capsulă/zi

  Ingrediente/capsulă: 0,2 g năpraznic (Geranii robertiani herba)

  Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și un mod de viață sănătos. Proprietățile și modul de utilizare a produsului au doar caracter informativ, ele nu constituie informații medicale. Ele se bazează pe literatura de specialitate, disponibilă în cărți, publicații, site-uri web, de referință în fitoterapie, aromaterapie, chimie cosmetică și de practicile medicinii populare care au trecut proba aspră a timpului.

  • Flacon 40 capsule

  30 alte produse in aceeasi categorie

  Viziteaza site-ul magazin.nutricor.ro pe ShopMania