Produse noi

Cele mai cumparate

FAVILAX PULBERE impotriva constipatiei Mariti

FAVILAX PULBERE impotriva constipatiei

A009

Supliment alimentar, adjuvant in tratamentul constipatiei

Mai multe detalii

12,40 lei incl. TVA

 • Ingrediente: crușin, cicoare, soc, oxid de magneziu.
  1 linguriță (2,5 g) conține: 2 g crușin, 0,25 g cicoare, 0,15 g flori de soc, 0,1 g oxid de magneziu (60 mg Mg - 16% - procentul reprezintă DZR - doza zilnică recomandată conform Directivei 2008/100/EC)

  Laxativ sau purgativ, în funcție de doză.

  Doza zilnică recomandată: 1-2 lingurițe/zi

  Laxativ: se înghite cu un pahar de apă sau ceai, 1 linguriţă plantă pulbere seara, înainte de culcare

  Purgativ: două lingurițe

  Dacă nu și-a facut efectul, dimineața luați încă o linguriță de pulbere. 

  Cantitate: 50g

  Fie că este vorba de o constipație de dată recentă, fie că suferiţi de constipaţie cronică, starea dumneavoastră se va ameliora folosind acest produs. Evident, intestinul este leneş, lipsit de vigoare, şi are nevoie de ajutor.
  Reţineţi - valabil în toate cazurile de constipaţie: această pulbere contribuie la “reeducarea” intestinelor dumneavoastră. În plus, consumaţi, zilnic, un pahar mare cu apă simplă, neacidulată sau ceai, de regulă dimineaţa pe stomacul gol. Fiţi fără grijă, vă veţi relaxa oricât de severă este forma de constipaţie de care suferiţi. Întăreşte musculatura intestinală, reface flora gastrică, inhibă proliferarea agenţilor patogeni din colon.
  Este trofic biliar, hepatic şi intestinal. Înlesneşte peristaltismul - contractarea şi dilatarea segmentelor tubului digestiv - astfel ca alimentele să înainteze până la nivelul anusului. Favorizează evacuarea, ca digestia alimentelor să se deruleze în condiţii optime. Ameliorează munca intestinelor leneşe, fără a le irita şi perturba.
  Dacă sunteţi constipat, sunteţi şi nervos; nu vă puteţi trata constipaţia fără să vă trataţi şi starea de nervi. În completare, vă oferim ceaiul antistres. Învăţaţi să vă destindeţi, să vă relaxaţi. După fiecare masă, respiraţi profund, de 20 de ori, umflând la maximum abdomenul în inspiraţie şi sugându-l, pe cât posibil, în expiraţie.
  Dacă Favilax nu este suficient de prompt în a vă rezolva definitiv această suferinţă, suntem în măsură să vă ajutăm cu o schemă de tratament care conţine o gamă de preparate cu acţiune sinergică, rapidă, cu efect de durată, ireversibil chiar. Reglează tranzitul intestinal, asigură organismului oligoelementele (calciu, magneziu) de care are nevoie. Drept urmare, dispar contracţiile, spasmele şi crampele.
  Dumneavoastră alegeţi varianta care vă convine. Favilax este ajutorul ideal în curele de slăbire. Este diuretic şi laxativ, reconfortant, şi uşor de administrat.

  • Pachet 50g

  30 alte produse in aceeasi categorie

  Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

  Viziteaza site-ul magazin.nutricor.ro pe ShopMania