Produse noi

Cele mai cumparate

Test pentru cancer de san Mariti

Test pentru cancerul ereditar

AMS

         Informatii referitoare la prezenta sau absenta unor modificari genetice care cresc riscul dumneavoastra pentru cancer
         Analiza istoricului de sanatate al familiei pentru elaborarea rezultatelor
         Informatii personalizate despre riscul pentru cancer si recomandari de screening
         Informatii referitoare la modul in care rezultatele dumneavoastra va afecteaza familia

Mai multe detalii

0,00 lei incl. TVA

 • Testul pentru cancerul ereditar analizeaza 30 de gene, inclusiv BRCA1 si BRCA2. Prezenta unei mutatii in una dintre aceste gene poate creste riscul pentru cele mai des intalnite forme de cancer ereditar, inclusiv cancerul de san, ovarian, colorectal sau de prostata.

  Desi istoricul familial poate creste riscul de a avea o mutatie, testul poate furniza informatii importante si celor care nu au un istoric cunoscut de cancer in familie.

  Rezultatele dumneavoastra pot fi utile si rudelor, indiferent de sex.

  Barbatii, la fel ca si femeile, pot transmite mutatiile copiilor lor, iar copiii, atat fetele, cat si baietii, pot mosteni aceste mutatii. Daca un individ are o mutatie, este o probabilitate de 50% ca si fratii si copii lor sa aiba aceeasi mutatie.

   Rezultatul negativ pentru o mutatie cunoscuta in familie este o informatie importanta.

  Daca una dintre rude este purtatoare a unei mutatii si rezultatele dumneavoastra indica faptul ca nu aveti aceeasi mutatie, inseamna ca nu ati mostenit acea mutatie. De exemplu, daca sora dumneavoastra are mutatia MLH1 si dumneavoastra nu o aveti, riscul pentru a dezvolta cancer colorectal, uterin sau alte tipuri de cancer este acelasi ca al oricarei alte persoane.

  Chiar daca rudele dumneavoastra nu au o mutatie identificata, un rezultat negativ rezultat in urma Testului pentru cancer ereditar poate indica un risc minim de a avea o predispozitie mostenita pentru anumite tipuri de cancer.

   Va recomandam sa consultati istoricul familial pentru a intelege cine a avut cancer si cine a fost testat genetic pentru cancer ereditar.

  Timpul mediu de obtinere a rezultatului este in prezent de 3-4 saptamani de la momentul acceptarii kitului dvs. activat la laborator, insa timpul efectiv va fi depinde de analiza datelor asociate fiecarui esantion.

  Cat de precis este testul?

  Analiza dvs. genetica are loc intr-un laborator care este acreditat de CAP si certificat conform standardelor CLIA. Detinem o validare extensiva si am consultat cercetatorii de renume in laboratoarele clinice pentru a confirma calitatea inalta a instrumentelor noastre de analiza bioinformatica si de analiza a variantelor. Intr-un studiu orb, testul BRCA Extins a detectat variante genetice cu o acuratete de peste 99%.

  Dupa plasarea comenzii veti primi prin curier Kit-ul de recoltare saliva impreuna cu instructiunile de recoltare.

  30 alte produse in aceeasi categorie

  Viziteaza site-ul magazin.nutricor.ro pe ShopMania