Produse noi

Cele mai cumparate

Test pentru cancer de san Mariti

Test pentru cancer de san

AMS Laborator Genetic

Faceti primul pas cu testul BRCA Extins care analizeaza genele BRCA1 si BRCA2 și alte 17 gene, dintr-o proba de saliva.

Mai multe detalii

0,00 lei incl. TVA

 • Testul analizeaza peste 2000 de modificari ale genelor BRCA și a altor 17 gene frecvent asociate cu riscul de cancer de san, ovarian si endometrial. Datele stiintifice demonstreaza ca secventierea unui panel mai larg de gene ofera avantajul obtinerii unor informatii mai valoroase din punct de vedere clinic.

  Riscul la femei

  O mutatie BRCA1 poate creste riscul aparitiei cancerului de san pana la 81% si riscul aparitiei cancerului ovarian pana la 54% pana la varsta de 80 de ani.

  O mutatie BRCA2 poate creste riscul aparitiei cancerului de san pana la 74% si riscul aparitiei cancerului ovarian pana la 12% pana la varsta de 70 de ani.

  Screeningul genetic extins la pacienții cu cancer de sân crește rata de detecție unor variante care cauzează boala, ceea ce ar putea duce la o schimbare în planul de îngrijire, în comparație cu testarea limitată doar la BRCA1 și BRCA2.

  Timpul mediu de obtinere a rezultatului este in prezent de 3-4 saptamani de la momentul acceptarii kitului dvs. activat la laborator, insa timpul efectiv va fi depinde de analiza datelor asociate fiecarui esantion.

  Cat de precis este testul?

  Analiza dvs. genetica are loc intr-un laborator care este acreditat de CAP si certificat conform standardelor CLIA. Detinem o validare extensiva si am consultat cercetatorii de renume in laboratoarele clinice pentru a confirma calitatea inalta a instrumentelor noastre de analiza bioinformatica si de analiza a variantelor. Intr-un studiu orb, testul BRCA Extins a detectat variante genetice cu o acuratete de peste 99%.

  Dupa plasarea comenzii veti primi prin curier Kit-ul de recoltare saliva impreuna cu instructiunile de recoltare.

  30 alte produse in aceeasi categorie

  Viziteaza site-ul magazin.nutricor.ro pe ShopMania