Produse noi

Cele mai cumparate

Nou Profil genetic nutritional - Metabolic Balance Mariti

Profil genetic nutritional - Metabolic Balance

GenetX01

Cuprinde analiza unor variatii genetice care in prezenta anumitor boli sau stiluri de viata nesanatoase, pot duce la aparitia unor complicatii, in lipsa unei alimentatii adecvate.

Metoda: secventiere de noua generatie NGS pentru 304 de mutatii in 71 de gene.

Mai multe detalii

3 000,00 lei incl. TVA

 • Furnizeaza informatiile necesare pentru a reduce riscul aparitiei unor boli metabolice datorate unei alimentatii nepotrivite pentru structura dumneavoastra genetica.

  Variatiile genetice influenteaza necesarul optim de nutrienti pentru femei în afara sarcinii si barbati.

  Riscul dezechilibrelor metabolice:

  • Steatoza hepatica (ficat gras) - Recomandari nutriționale specifice
  • Obezitate - Determinarea riscului relativ de crestere/scadere in greutate
  • Hiperhomocisteinemie - Determinarea riscului si recomandari nutritionale privind aportul
  • Hipercolesterolemie - Recomandari privind monitorizarea nivelelor de colesterol
  • Diabet tip 2 / rezistenta la insulina - Recomandari privind monitorizarea parametrilor biochimici
  • Boli cardiovasculare la varste inaintate - Determinarea aportului zilnic de zinc
  • Hiperlipidemia postprandiala - Recomandari nutritionale specifice
  • Consumul de alcool si cancerul gastric - Recomandari privind consumul

  Pretul include kit-ul de recoltare a salivei, insotit de instructiuni.

  Informatii despre test: 

  Pentru obtinerea de ADN se poate folosi saliva.
  Saliva este colectata de la client. Proba colectata este trimisa laboratorului partener din SUA. Din proba trimisa se extrage ADN-ul care urmeaza sa fie secventiat in laboratoare acreditate CLIA si CAP (cele mai prestigioase acreditari in domeniu). Datele obtinute din secventierea ADN-ului sunt trimise la specialisti geneticieni ce analizeaza si interpretarea datele. Acestia elaboreaza, pe aceasta baza, un raport nutrigenetic personalizat. Acest raport este transmis clientului.
  Este indicat ca, inainte de a comanda acest test, sa va consultati cu un specialist (medic specilaist diabet si boli nutritionale, nutritionist, dietetician, oncolog etc.).
  Acest test poate determina mai exact necesarul dumneavoastra nutritiv si va va oferi un raport care va sugera cantitatile recomandate pentru fiecare nutrient in parte. Acest test, precum oricare alt test genetic (cu cateva exceptii foarte rare pentru bolile monogenice, nu poate, in sine, sa va asigure ca sunteti protejat/a de o anumita boala, sau ca va veti imbolnavi in mod sigur de o anumita boala. Testele nutrigenetice va pot insa ajuta la schimbarea stilului de viata, inclusiv a dietei dumneavostra, asa incat sa minimalizati anumite riscuri de boala. Testele nutrigenetice pot fi efectuate pe tot parcursul vietii si nu depind de aparitia unei boli, nu pot fi considerate teste de diagnostic.
  Exista mai multe metode de identificare a variatiilor genetice: a) cea mai simpla este PCR (,,polymerase chain reaction”) in care se utilizeaza o cantitate mica de ADN; b) Platforme de ,,micro-array” care reprezinta, in esenta, comasarea pe un cip a mai multor reactii de tip PCR, sau reactii de sinteza de ADN independente; c) Metode de secventiere, in care lanturi de ADN lungi de 200-400 nucleotide sunt secventiate baza cu baza, la rand. Testul Advanced NGx foloseste metoda secventierii, cu o adancime de cel putin 100x (valoare medie).
  Veti primi rezultatul (Raportul Nutrigenetic Personalizat) dupa opt saptamani de cand ati colectat proba (saliva).

  30 alte produse in aceeasi categorie

  Viziteaza site-ul magazin.nutricor.ro pe ShopMania