Acesta este un magazin online si apartine

S.C. MD Nutrea S.R.L., Bucuresti, Str. Dr. Iacob Felix nr. 20, Sector 1, CUI 37760897, Nr. de inregistrare la Reg. Comertului J40/9258/2017.

 

Programul de lucru cu clientii este:

Luni-Vineri: 9.00 - 17.30. Clientii care trimit mesaje si telefoneaza in afara acestui interval orar, vor fi apelati in cel mai scurt timp, in urmatoarea zi lucratoare.

Comenzile pot fi plasate pe website in regim non-stop.  Comenzile efectuate pana la ora 11.30 AM sunt livrate in 48 de ore in locatiile aflate pe rutele curierului si 72 de ore in alte locatii. Comenzile efectuate dupa ora 11.30 AM sunt livrate in 72 ore, respectiv 96 ore, in functie de zona de livrare.

Tel. persoane fizice/juridice: +40752096967

CONTINUT are urmatoarea definitie:

  • toate informatiile de pe website care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament;
  • continutul oricarui e-mail trimis CLIENTILOR magazinului www.nutricor.ro prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al MD Nutrea SRL, Clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
  • informatii legate de produsele, serviciile si/sau preturile practicate de www.nutricor.ro intr-o anumita perioada;
  • informatii legate de produsele, serviciile si/sau preturile practicate de catre un tert cu care MD Nutrea SRL are incheiate contracte comerciale, intr-o anumita perioada;
  • date referitoare la MD Nutrea SRL si magazinul www.nutricor.ro sau alte date privilegiate ale acestora.

SERVICIU - serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale website-ului, in sensul acordarii posibilitatii Clientului sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, dupa acceptarea prealabila a Termenilor si Conditiilor.

CLIENT sau UTILIZATOR - persoana fizica sau juridica ce are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre MD Nutrea SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail/user si o parola care permit unui singur utilizator accesul la zone restrictionate ale website-ului prin care se face accesul la SERVICIU.

CONTRACT la distanta - conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;

NEWSLETTER / ALERTA - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre MD Nutrea SRL prin intermediul magazinului www.nutricor.ro intr-o anumita perioada.

TRANZACTIE - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre MD Nutrea SRL catre Client, indiferent de modalitatea de livrare

2. General

2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai website-ului/continutului/serviciului de utilizator.

2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/serviciului, implica aderarea utilizatorului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.

2.3. Accesul la serviciu se face prin accesarea website-ului public disponibil www.nutricor.ro.

2.4. Prin folosirea website-ului/continutului/serviciului, Utilizatorul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia, pentru eventuale pagube/ daune produse ca urmare a faptei/ actiunii proprii. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura ca urmare a faptei/actiunii proprii produse website-ului, continutului, serviciului, MD Nutrea SRL sau oricarui tert cu care MD Nutrea SRL are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2.5. In cazul in care Utilizatorul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document:

2.5.1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de MD Nutrea SRL prin intermediul website-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea MD Nutrea SRL de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nici o garantie ulterioara din partea MD Nutrea SRL.

2.5.2. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.6. Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.7. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze MD Nutrea SRL, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la MD Nutrea SRL prin magazinul www.nutricor.ro destinate acestui scop.

2.8. Utilizatorul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de MD Nutrea SRL.

2.9. In cazul in care utilizatorul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de MD Nutrea SRL si isi revoca acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unei Comenzi, MD Nutrea SRL va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

2.10. Acest website este adresat doar Clientilor care s-au inregistrat corespunzator si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre MD Nutrea SRL, indiferent de care ar fi motivul.

2.11. Toate materialele si sfaturile furnizate prin intermediul acestui website trebuie vazute ca simple informatii, iar nu ca analize si sfaturi medicale complete. MD Nutrea SRL nu poate fi tinuta raspunzatoare nici material, nici sub alta forma, direct sau indirect, pentru niciun prejudiciu/pierdere de orice fel.

2.12 Pentru folosirea in cele mai bune conditii a website-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

3. Continut

3.1.Tot continutul, incluzand dar nelimitandu-se la imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe website-ul www.nutricor.ro sunt proprietatea intelectuala a MD Nutrea SRL sau al unor terti, caz in care continutul poate fi urmat de titlul de proprietate original si/sau de orice alta nota ceruta de proprietarul de drept al respectivului continut.

3.2. Utilizatorului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de MD Nutrea SRL in website-ul www.nutricor.ro, includerea oricarui continut in afara website-ului www.nutricor.ro, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al MD Nutrea SRL asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al MD Nutrea SRL.

3.3. Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale documentului.

3.4. In cazul in care MD Nutrea SRL confera Utilizatorului/ Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe website sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea MD Nutrea SRL pentru respectivul Utilizator, sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

3.5. Niciun continut transmis catre Utilizator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea MD Nutrea SRL si/sau al angajatului MD Nutrea SRL care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

3.6. Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.

3.7. Informatiile prezentate pe acest website au un caracter informativ si suplimentar, neputandu-se substitui in niciun caz recomandarilor medicilor.

4. Contact

4.1. MD Nutrea SRL publica pe website datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre utilizator.

4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe website, utilizatorul permite MD Nutrea SRL sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.

4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in niciun fel un angajament din partea MD Nutrea SRL de a contacta utilizatorul.

4.4. Accesarea website-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea notificari adresate MD Nutrea SRL se realizeaza in mod electronic sau in orice alt mod de comunicare disponibil utilizatorului considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea MD Nutrea SRL in modalitate electronica incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe website.

4.5. MD Nutrea SRL isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijlocele electronice de comunicare.

5. Newslettere si alerte

5.1. In momentul care utilizatorul isi creaza un cont pe website, prin acceptarea termenilor si conditiilor este de acord implicit sa primeasca newslettere si/sau alerte din partea MD Nutrea SRL. Utilizatorul poate opta sa nu mai primeasca newslettere si/ sau alerte, modificand setarile contului din sectiunea “Modificare cont”.

5.2. Datele preluate de la Utilizator in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor pot si vor fi folowebsite de catre MD Nutrea SRL in limitele Politicii de confidentialitate, potrivit dispozitiilor art. 6.1 din prezentul document.

5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre utilizator se poate face in orice moment:

5.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite.

5.3.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea contului.

5.3.3. Prin contactarea MD Nutrea SRL, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

5.5. MD Nutrea SRL isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice utilizator care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara nici un angajament ulterior din partea MD Nutrea SRL, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

5.6. MD Nutrea SRL nu va include in newslettere si/sau alerte transmise utilizatorului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al MD Nutrea SRL, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

6. Politica de confidentialitate

6.1. MD Nutrea SRL colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special, pe paginile webwebsite-ului sau, in urmatoarele scopuri:

validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;

rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;

pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;

trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;

contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;

contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu utilizatorii;

scopuri statistice.

6.2. MD Nutrea SRL poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la website si pot fi folowebsite de catre MD Nutrea SRL pentru a imbunatati serviciile oferite utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor utilizatorului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea MD Nutrea SRL si/sau al eventualilor terti cu care MD Nutrea SRL are contracte de parteneriat in acel moment.

6.3. Utilizatorul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, dar numai in conformitate cu art. 2.8.

6.4. Pentru exercitarea drepturilor cf art. 6.3, utilizatorul se va adresa MD Nutrea SRL, conform datelor de contact disponibile pe website, valabile la acea data.

6.5. Folosindu-se de formularele disponibile pe website, utilizatorul poate cere modificarea datelor pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

6.6. In cazul in care utilizatorul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor emise, procesarea datelor de card bancar se face in mod exclusiv pe serverele agreate de MD Nutrea SRL.

6.7. MD Nutrea SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale utilizatorilor.

6.8. Politica de confidentialitate MD Nutrea SRL se refera doar la datele furnizate voluntar de catre utilizator exclusiv pe website. MD Nutrea SRL nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara website-ului.

6.9. MD Nutrea SRL se obliga ca datele colectate ale utilizatorului sa fie folowebsite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale utilizatorului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

6.10. Exceptie face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

6.11. Procesatorul de carduri bancare agreat de catre MD Nutrea SRL are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

6.12. MD Nutrea SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

7. Politica de vanzare online

7.1. Accesul la serviciu

7.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui utilizator care se inregistreaza conform prezentelor Termeni si Conditii si poseda un cont.

7.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, utilizatorul va trebui sa accepte prevederile prezentului document.

7.1.3. MD Nutrea SRL poate limita accesul utilizatorului la serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.

7.1.4. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi utilizatori.

7.1.5. In situatia in care se descopera accesari de acest gen, MD Nutrea SRL isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul utilizatorului la continut sau serviciu.

7.2. Produse si servicii

7.2.1. MD Nutrea SRL poate publica pe website informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care MD Nutrea SRL se afla intr-o relatie de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

7.2.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al utilizatorului.

7.2.3. MD Nutrea SRL poate limita capacitatea de achizionare a unor si/ sau a tuturor produselor sau serviciilor disponibile pe website la un moment dat, unuia sau mai multor utilizatori in cazuri justificate, de genul dar fara limitare la: modificarea de catre utilizator a materialelor prezentate pe website, reproducerea acestora, afisarea, derularea sau distribuirea publica, utilizarea lor în scopuri publice sau comerciale sau utilizarea acestor materiale pe un alt website; orice utilizare neautorizata a materialelor prezentate pe website de natura sa constituie o încalcare a legilor drepturilor de autor si marcilor, precum si a altor drepturi legiime apartinand MD Nutrea SRL, utilizarea de mecanisme, software-uri sau alte modalitati ar putea conduce la deteriorarea sau disparitia Website-ului, precum si orice alte interventii din partea utilizatorului/lor si neautorizate in prealabil de catre MD Nutrea SRL.

7.2.4.Toate preturile aferente produselor sau serviciilor prezentate pe website sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

7.2.5. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.

7.2.6. In cazul platilor online MD Nutrea SRL nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de utilizatori, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai utilizatorii.

7.2.7. Toate informatiile folowebsite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe website (texte / imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea MD Nutrea SRL, acestea fiind cu titlu de prezentare.

7.2.8. In descrierea produselor si/sau serviciilor MD Nutrea SRL isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) ale caror costuri pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

7.3. Valabilitatea ofertei

7.3.1. MD Nutrea SRL poate modifica preturile practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe website prin actualizarea informatiilor privind preturile direct pe website.

7.3.2. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.

7.3.3. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.

7.3.4. Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.

7.3.5. Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat conform art. 7.6.3. nu se poate modifica.

7.3.6. Utilizatorul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract conform art 7.4.7

7.3.7. Utilizatorul poate renunta la produsele si/sau serviciile achizitionate prin contract, conform art. 7.9.

7.4. Comanda online

7.4.1. Utilizatorul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe website.

7.4.2. Prin finalizarea comenzii utilizatorul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

7.4.3. Prin finalizarea comenzii utilizatorul consimte ca MD Nutrea SRL poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de MD Nutrea SRL, in functie de scop/situatie:

7.4.3.1. Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului utilizatorului, a tranzactiei, in cazul de platii cu card bancar;

7.4.3.2. Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de MD Nutrea SRL, in cazul platii cu card bancar.

7.4.3.3. Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de utilizator.

7.4.3.4. Validarea de catre utilizator a contravalorii comenzii efectuate, conform art. 8.4.3.3, si incluzand in functie de situatie si alte servicii cu valoare adaugata (i.e. transport, etc)

7.4.3.5. Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.

7.4.3.6. In oricare alte situatii in care Utilizatorul apreciaza ca se impune contactarea Utilizatorului in vederea perfectarii corespunzatoare a comenzii/ livrarii produselor/ serviciilor solicitate de Utilizator si/ sau pentru preintampinarea, respectiv, solutionarea oricaror situatii/ probleme care pot interveni urmare a accesarii Website-ului de catre Utilizator.

7.4.4. MD Nutrea SRL poate denunta automat comanda efectuata de catre utilizator, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:

7.4.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului utilizatorului, a tranzactiei, in cazul de platii online;

7.4.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de MD Nutrea SRL, in cazul platii online;

7.4.4.3. datele furnizate de catre utilizator, pe website sunt incomplete sau incorecte

7.4.4.4. activitatea utilizatorului pe website poate si/sau produce daune de orice natura de partea MD Nutrea SRL si/sau partenerilor acestuia;

7.4.5. Utilizatorul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat conform 7.4.3.

7.4.6. In cazul in care utilizatorul renunta la o comanda efectuata cu plata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului utilizatorului a autorizat tranzactia bancara, in sensul blocarii in contul utilizatorului a contravaloarii produselor si serviciilor achizitionate de catre acesta, suma aceasta va fi deblocata de catre MD Nutrea SRL in maxim 48 de ore (doua zile lucratoare) de la data la care MD Nutrea SRL a luat la cunostinta acest fapt.

7.4.7. In cazul in care unele produse comandate de catre utilizator printr-o comanda efectuata cu plata cu card bancar nu sunt disponibile pe stoc, MD Nutrea SRL va informa utilizatorul asupra acestui fapt si va dispune deblocarea in contul utilizatorului a contravalorii acestor produse, in cazul in care aceasta suma a fost blocata pe cardul Utilizatorului, in maxim 48 de ore (doua zile lucratoare) de la data la care MD Nutrea SRL a luat la cunostinta acest fapt.

7.4.8. In cazul in care utilizatorul si-a modificat Comanda, iar contravaloarea noii sale comenzi este mai mica decat contravaloarea produselor/serviciilor comandate initial, MD Nutrea SRL va dispune deblocarea in contul utilizatorului a valorii diferentei dintre contravaloarea comenzii initiale si a noii comenzi, in maxim 48 de ore (doua zile lucratoare) de la data la care MD Nutrea SRL a luat la cunostinta acest fapt.

7.4.9. Din momentul in care utilizatorul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care MD Nutrea SRL informeaza utilizatorul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, cf. O.G. 130/2000 art. 2.

7.4.10. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii constituie obligatia MD Nutrea SRL in relatia cu Utilizatorul, caz in care raspunderea MD Nutrea SRL poate fi angajata exclusiv sub conditia dovedirii de catre Utilizatator a culpei si a prejudiciului cauzat de care MD Nutrea SRL.

7.4.11. In cazul in care un Utilizator isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe website, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre utilizator inainte de momentul modificarii.

7.5. Comanda telefonica

7.5.1. Utilizatorul poate efectua comenzi telefonice, la numarul 0752096967.

7.6. Contract si finalizare

7.6.1. MD Nutrea SRL va include in coletul expediat catre utilizator toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre utilizator.

7.6.2. MD Nutrea SRL va depune toate diligentele pentru informarea utilizatorului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa.

7.6.3. Documentele care atesta livrarea catre client a produselor contractate de acesta, reprezinta din perspectiva MD Nutrea SRL, un Contract onorat.

7.7. Transport

7.7.1. Utilizatorul are la dispozitie o singura modalitate de transport a produselor/serviciilor achizitionate.

7.7.2. Livrarile se vor efectua in termen de 24-96 de ore de la confirmarea comenzii de catre MD Nutrea SRL, sub conditia ca Utilizatorul sa plaseze comanda pana la ora 12.00. In situatiile exceptionale (cum sunt cele generate de ninsori, inundatii), livrarea produselor se va efectua in termen de 7 zile lucratoare. In cazul in care, si dupa expirarea celor 7 zile lucratoare, produsul/le nu poate fi livrat/e, MD Nutrea SRL se obliga sa informeze clientul despre aceasta imposiblitate.

Curierii agreati pentru livrari si costurile sunt:

Fan Courier: 20.50 lei pentru livrari in Bucuresti si 25 lei pentru livrari in provincie, pentru colete pana la 1 kg. Peste aceasta greutate se calculeaza greutatea volumetrica, pe baza dimensiunilor coletului si greutatii totale. Greutatea volumetrica este mai mare decat greutatea coletului.

Nemo Express: tarif unic de 17 lei pentru livrari in Bucuresti si provincie, pentru primele 3 kg. Peste aceasta greutate se calculeaza greutatea volumetrica, pe baza dimensiunilor coletului si greutatii totale. Greutatea volumetrica este mai mare decat greutatea coletului.

Geodi Express: 10 lei pentru livrari in Bucuresti si 19 lei pentru livrari in provincie, pentru colete pana la 2 kg. Pentru colete ce depasesc greutatile mentionate, se adauga la cost 1 leu/kg.

Pentru localitati ce nu sunt in raza de acoperire a curierilor se adauga 1 leu/km. 

Preturile la transportul in regim de urgenta sunt comunicate de serviciul clienti la solicitarea clientului.

7.8. Calitate si garantii

7.8.1. Anumite produse pot beneficia de o garantie contractuala si acest lucru va fi mentionat in fisa produsului/ certificatul de garantie la timpul vanzarii sale exclusiv pe website-ul www.nutricor.ro. Detalii clare legate de aceste garantii sunt date de catre fisele produselor/ certificatul de garantie si niciun utilizator nu poate solicita o garantie extinsa, mai mult decat cea mentionata. Acest lucru inseamna ca garantia produselor oferita de catre MD Nutrea SRL este cea oferita de catre furnizorii MD Nutrea SRL.

7.8.2. MD Nutrea SRL nu garanteaza disponibilitatea in stoc a nici unui produs/serviciu disponibil spre achizitionare de pe website.

7.9. Returnarea produselor

7.9.1. Utilizatorul poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:

7.9.1.1. Coletele prezinta deteriorari severe;

7.9.1.2. Produsele au fost livrate gresit;

7.9.1.3. Produsele au caracteristici eronat comunicate;

7.9.1.4. "Consumatorul are dreptul sa de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din websiteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

7.9.2. Utilizatorul este obligat sa notifice MD Nutrea SRL intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (notificare scrisa catre MD Nutrea SRL, transmisa pe adresa sediului social sau e-mail), in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor, in cazul art. 7.9.1.5.

7.9.3. Utilizatorului care a notificat MD Nutrea SRL conform art 8.9.2 / art 8.9.3, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate catre MD Nutrea SRL in maxim 10 zile lucratoare de la data expedierii notificarii, in caz contrar MD Nutrea SRL considerand cererea nefondata/invalida.

7.9.4. Clientul MD Nutrea SRL nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele scopuri sau situatii:

7.9.4.1. Inlocuirea produsului achizitionat cu un alt produs cu alte specificatii sau de un tip diferit, exceptie facand situatia prevazuta la art. 7.9.1.4.

7.9.4.2. Cererea de returnare in cazul art. 7.9.1.1 sau 8.7.1.2 cauzata de oricare situatie prevazuta la 7.9.1 are data de expediere care depaseste perioada de 10 zile lucratoare prevazute conform art 7.9.1.5, din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.

7.9.4.3. In cazul returnarii produsului cu una dintre cauzele declarate in art. 7.9.1, produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

7.9.4.4. Cf. O.G. 130/2000 art. 10 lit.c. MD Nutrea SRL isi rezerva dreptul de a nu accepta returul acelor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

7.9.5. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului.

7.9.6. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

7.9.7. In cazul in care Utilizatorul care a returnat un produs, iar MD Nutrea SRL nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, acesta va oferi utilizatorului contravaloarea produsului in maxim 30 de zile.

8. Frauda

8.1. MD Nutrea SRL nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

8.2. Exceptie de la art. 8.1 fac numai Utilizatorii persoane juridice, in sensul obtinerii de catre MD Nutrea SRL a numarului de cont, respectiv a bancii Utilizatorului, in numele caruia se va face facturarea unei comenzi, daca este cazul.

8.3. Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

8.4. MD Nutrea SRL declina orice responsabilitate, in situatia in care un utilizator ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele MD Nutrea SRL.

8.5. Utilizatorul va informa MD Nutrea SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

8.6. MD Nutrea SRL nu promoveaza SPAMul. Orice Utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe website poate opta pentru stergerea acesteia.

8.7. Comunicarile realizate de catre MD Nutrea SRL prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

8.8. Urmatoarele scopuri atinse sau nu, vor fi considerate tentativa de fraudare a Website-ului MD Nutrea SRL si se va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

8.8.1. de a accesa datele de orice tip ale altui utilizator prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.

8.8.2. de a altera sau altfel modifica continutul Website-ului sau Continutului expediat prin orice metoda de catre MD Nutrea SRL catre utilizator

8.8.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza website-ul

8.8.4. de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre MD Nutrea SRL catre utilizator atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

9. Limitare de responsabilitate

9.1. MD Nutrea SRL nu poate fi tinuta responsabila in fata nici unei persoane fizice sau juridice care foloseste sau se bazeaza pe continutul website-ului.

9.2. MD Nutrea SRL nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe website sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.

9.3. In cazul in care un utilizator considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre MD Nutrea SRL, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii MD Nutrea SRL, conform detaliile de contact, astfel incat MD Nutrea SRL sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

9.4. MD Nutrea SRL nu garanteaza utilizatorului acces pe website sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al MD Nutrea SRL.

9.5. MD Nutrea SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor website-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele website-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

9.6. MD Nutrea SRL este exonerata de orice vina in cazul utilizarii website-urilor si/sau al continutului transmis catre utilizator prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul website-urilor, e-mail-ului sau al unui angajat al MD Nutrea SRL, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura de partea utilizatorlui si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

9.7. MD Nutrea SRL nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

9.7.1. serviciul va fi potrivit cerintelor utilizatorului

9.7.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel

9.7.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor utilizatorului

9.8. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii website-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul website-ului.

9.9. Produsele comercializate prin intermediul Website-ului pot fi marci inregistrate ale unor companii. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata reprezinta responsabilitatea fiecarui utilizator in parte. MD Nutrea SRL nu va fi tinuta responsabila in fata nici unei persoane sau companii pentru utilizarea fara drept de catre Utilizatori a marcilor inregistrate continute de acest website. De asemenea, MD Nutrea SRL nu va fi raspunzatoare pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe website, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

10. Forta majora si cazul fortuit

10.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

10.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

10.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

10.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

10.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 10.3.

11. Litigii

11.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc website-urilor si/sau al oricarui continut trimis de catre MD Nutrea SRL utilizatorului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prezentele "Termeni si conditii".

11.2. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre utilizator si MD Nutrea SRL se va rezolva pe cale amiabila.

11.3. MD Nutrea SRL nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

11.4. Orice disputa de orice fel (exclusiv art. 11.2) care ar putea sa apara intre utilizator si MD Nutrea SRL sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

11.5. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

11.6. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

12. Dispozitii finale

12.1. MD Nutrea SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua, in orice moment, fara o notificare prealabila orice modificari ai acestor Termeni si Conditii, precum si orice modificari ale Website-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta website-ul si/sau orice continut. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest Serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii si conditiile, astfel cum acestea au fost modificate.

12.2. MD Nutrea SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe website din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul Website-ului.

12.3. MD Nutrea SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a website-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

13. Feedback

13.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu website-ul magazinului online MD Nutrea SRL, va rugam sa ne contactati de luni pana vineri intre orele 9:00 - 17:30, prin email la produse@nutricor.ro .

13.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la website-ul www.nutricor.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea MD Nutrea SRL. Astfel, vom detine exclusiv drepturile asupra punerii lor in practica fara a ne obliga sa ne compensam fata de dumneavoastra.

13.3. Suportul tehnic sau functional din partea echipei ce intretine acest website este oferit in masura posibilitatilor, oferirea acestui suport nefiind garantata in niciun fel. In orice caz, se fac eforturi pentru a raspunde tuturor problemelor si intrebarilor primite de la utilizatorii Website-ului.

14. Copyright

14.1. Elemente din continutul Website-ului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date, sunt detinute, cu orice titlu, de MD Nutrea SRL. Folosirea fara acordul MD Nutrea SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Informatiile tehnice prezentate corespund informatiilor de pe etichetele produselor, instructiunile de utilizare, manuale de utilizare si informatiilor primite de la producatori in mod oficial.

Daca aveti nelamuriri legate de informatiile tehnice, va rugam sa le comunicati in scris pentru a putea fi trimise la producatori.


Caută

Cos  

Niciun produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Plasare comanda