Livrari

Fan Courier: 20.50 lei pentru livrari in Bucuresti si 25 lei pentru livrari in provincie, pentru colete pana la 1 kg. Peste aceasta greutate se calculeaza greutatea volumetrica, pe baza dimensiunilor coletului si greutatii totale. Greutatea volumetrica este mai mare decat greutatea coletului.

Nemo Express: tarif unic de 17 lei pentru livrari in Bucuresti si provincie, pentru primele 3 kg. Peste aceasta greutate se calculeaza greutatea volumetrica, pe baza dimensiunilor coletului si greutatii totale. Greutatea volumetrica este mai mare decat greutatea coletului.

Pentru localitati ce nu sunt in raza de acoperire a curierilor se adauga 1 leu/km. Preturile la transportul in regim de urgenta sunt comunicate de serviciul clienti la solicitarea clientului.

Dupa primirea comenzii online, veti fi contactati telefonic in maxim 24 de ore de departamentul Customer Service pentru a confirma comanda lansata online.

Operatorul va poate solicita informatii suplimentare in cazul in care comanda Dvs. este incompleta sau datele de livrare sunt incomplete.

Operatorul va poate oferi mai multe detalii legate de durata transportului, precum si alte informatii legate de procedura de livrare.

Operatorul nu va poate oferi informatii medicale legate de produse.

Livrarile se fac de luni pana vineri in intervalul 9.00 - 17.00. Sambata pot fi facute livrari doar cu Fan Courier. In cazul in care agreati cu curierul un alt interval orar, nu ne asumam problemele aparute datorita conditiilor de livrare si stocare a produselor, in afara intervalelor de timp specificate mai sus.

Va reamintim ca aceste produse necesita conditii speciale de temperatura (4-25 grade Celsius), umiditate scazuta, depozitare la loc ferit de razele directe ale soarelui.

Costul transportului afisat pe comanda/factura include: transportul pana la destinatie in principalele localitati din Romania, manipularea coletelor si taxa ramburs. In cazul in care livrarea se face la o adresa care nu se afla pe traseul normal al curierului rapid, veti fi informati in legatura cu pretul suplimentar ce ar trebui platit.

Va rugam sa nu uitati sa treceti pe formularul de receptie numele intreg, scris cu majuscule, data si ora receptiei coletului si sa semnati.


Caută

Cos  

Niciun produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Plasare comanda